Ny søvnpodcast:

https://images.app.goo.gl/vs4hJdr2KBEzv42GA

Dr. Flo og Dr. Blytt har doktorgrad i søvnmedisin og i denne podkasten tar vi de med inn i søvnens forunderlige verden!

Dr. Elisabeth Flo arbeider som professor ved Det psykologisk fakultet , Universitetet i Bergen. Dr. Flo forsker på ikke-farmakologiske intervensjoner, søvn og døgnrytmer, psykiske helseutfordringer gjennom livet og funksjon hos eldre og personer med demens.

Dr. Kjersti Marie Blytt arbeider som førsteamanuensis ved Høgskolen på Vestlandet og forsker på søvn i ulike livsfaser og under ulike betingelser. Dr. Blytt forsker på ikke-farmakologiske intervensjoner for å forbedre søvnighet, søvn hos skiftarbeidere, samvirke mellom søvn, depresjon, diabetes og oralhelse og søvn hos eldre mennesker med demens.

I denne podkasten vil vi dele vår nysgjerrighet og kunnskap om søvn. I mange episoder vil vi også få besøk av søvneksperter eller andre som kan bidra til å sette fokus på søvnens makt.

 

Episode 1:

 

Tittel: Varme bad, søvn og sex – vi diskuterer 7 sleep hacks.

 

Kort tekst: Er det en god ide å sove med teip foran munnen? Vil en vektdyne gi deg bedre søvn? Og deilig aromaterapi og musikk – kan dette lette innsovningen og dysse deg i søvn? I denne episoden av søvnens makt diskuterer søvnforskerne Dr. Flo og Dr. Blytt ulike søvnhacks for bedre søvn. Hva funker og hva er mindre bra? Bli med på en munter gjennomgang av noen av de mange søvnhacksene som finnes og ta med noen tips som kanskje kan forbedre søvnen din.